lite nytt
2013-04-28 | 19:21:00 | 1 Kommentarer 
 
 
I helgen har jag varit och tävlat, ska inte gå in på det så djupt, men igår gick det väldigt dåligt, idag lite bättre. En 4e-plats blev det och den lustiga vasen på bilden fick jag i pris. På vägen hem stannade vi till på A6 och jag fick äntligen den present som jag skulle fått på min födelsedag (i januari), en liten lättare kamera som jag kan ha med överallt, perfekt såhär inför studenten. Inte är jag speciellt märkestrogen heller, blev faktiskt en Canon till slut... Dessutom hittade jag äntligen ett par skor till balen, samma färg som min klänning, men väldigt mycket rödare än på bilden.
 
Ser fram emot den kommande veckan nu med Valborg, lite extra ledighet och 10-mila!
 
 
 
We were happy, free, confused and lonely at the same time
2013-04-25 | 21:57:19 | 0 Kommentarer 
 
 
För exakt ett år sedan befann jag mig uppe i alperna i Österrike på läger. Om bara 3 veckor är det dags för OLGY läger igen, mitt sista. Det är nog först nu jag börjar fatta hur kort tid det är kvar till studenten, hur fort allt har gått. Förövrigt är skolan kaos för tillfället och jag har spenderat dagen i en monter för vårt projektarbete, det blir mer liv här när jag har strukit över de 8 skolarbeten jag har kvar, på 11 skoldagar....
 
 
What life was like through photographs
2013-04-17 | 14:24:58 | 2 Kommentarer 
 
 
Förra veckan var grå, snöig och jag var förkyld. Denna veckan lyser solen, jag har fått hem min fina nya väska från asos och jag mår ganska så bra igen. Idag har jag och Julia varit målarmästare och målat väggarna till vår monter till projektarbetsmässan nästa vecka. Väggar som förövrigt är väldigt tunga, väggar som vi förövrigt bar från typ vinden på skolan, nedför massa trappor, ut, till elevhemmet och ned i källaren, något som vi förövrigt har träningsvärk av i armarna idag. Men montern blir nog snygg får vi hoppas!
 
 
between the raindrops
2013-04-13 | 10:55:06 | 1 Kommentarer 
 
 
 
 
Igår var en speciell fredag då vädret bestämde sig för att det inte alls är april utan februari eller någon annan månad då det brukar snöa... Som tur var så var fredagen speciell på andra sätt också, det var fina Olivias födelsedag, så dagen startades med en riktig födelsedagsbrunch i det bästa sällskapet. En himla bra start på dagen, mer sånt får det bli framöver!
 
 
 
 
 
all the magic we made
2013-04-11 | 20:26:43 | 1 Kommentarer 
 
 
 
För nästan tre veckor sedan, högst upp på en kulle, i trappan vid Sacrè-coeur, samlades en skara människor för att invänta Earth hour. Vissa pratade och drack öl, vissa kröp ihop under medtagna filtar och några sjöng och spelade gitarr så fint att det gick rysningar längs ryggraden. I den kyliga kvällen syntes eiffeltornet släckas när timmen började och det kändes som om allt annat var tyst, som om tiden stod still för ett ögonblick och det enda vi behövde göra var att andas i takten av en akustisk gitarr som ekade genom natten i Paris.
 
 
att besöka Louvren
2013-04-03 | 21:05:00 | 2 Kommentarer 
För ungefär en vecka sedan tillbringade jag en förmiddag på världens mest besökta museum, Louvren.
 
 
Jag hade på mig klänning mest för att det är fint när man promenerar runt på museum och solen sken.
 
 
 
Vi bestämde oss för att ta itu med trängseln direkt och följa strömmen av människor som bildade ett led till Mona Lisa.
 
 
 
Väl därefter kunde vi gå normalt igen och tog de mest kända föremålen när vi ändå var i farten.
 
 
 
 
Trots köer och trängsel så går det att komma ifrån de värsta turistgångarna, och då finns det så himla mycket mer fina saker att se. Det gick att hitta så gott som tomma innergårdar där det gick att sitta ned på en bänk och bara ta in alltihop.
 
Så även om min personliga favorit under veckan i Paris blev det lite mindre musée d'Orsay så kan jag förstå varför Louvren är så välbesökt.
 
 
 
 
 
påskhelgen
2013-04-01 | 19:21:04 | 0 Kommentarer 
 
Fina påskpynt efter en mysig helg med familj och släkt, vårsol som sakta börjar smälta det sista av vintern och påskägg fyllda med godsaker.