En sammanfattning av 2013
2013-12-28 | 19:11:26 | 0 Kommentarer 
Året började och jag provade balklänningar, fick genom ett kemistipendie åka till Stockholm på diverse föreläsningar, firade 19 år med ett fint kalas och gick på idrottsgala. 
 
 
 
Mitt i kallaste vintern hade vi tjejkväll med obligatorisk fika på olgy och jag tog en paus i pluggandet och åkte till Turkiet med landslaget och njöt av lite värme. 
 
 
 
De första vårtecknen upptäcktes medan vi vandrade runt i Paris tills fötterna ömmade. Tillbringade Earth hour i trapporna vid Sacré-Coeur med en akustisk gitarr och utsikt över galaxens finaste stad.
 
 
 
Våren fortsatte sedan med en blandning av SM-silver, studentmössor, besök på kärnkraftverk och projektarbete.
 
 
 
Var på olika ställen i Sverige varendaste helg och åkte på mitt sista utlandsläger under min tid på orienteringsgymnasiet, tillsammans med de personer jag spenderat nästan varje dygn de senaste 3 åren tillsammans med.
 
 
 
Studenten upptog allt mer av våra tankar och så var det på ett sätt slut på en del av våra liv och starten på ett nytt.
 
 
 
Sommaren började så i Finland och gick vidare till Stockholm med lite fint kalas. Jag och Channa gick på Gröna Lund lite bara för att, sprang till tunnelbanan och en vecka satte vi oss på ett flyg som tog oss till ett sommarvarmt London.
 
 
 
Jag åkte längre norrut i Sverige än jag någonsin varit. Var allmänt omotiverad men träffade både gamla och nya vänner att spendera dagarna som bokstavligen aldrig tog slut med. 
 
 
 
Jag åkte till Bulgarien en vecka, besteg lite berg och började sakta hitta energi och glädje igen. 
 
 
 
Gick på Liseberg med Julia, var på 20årsfest, dansade och hoppade studsmatta i en lada mitt i sommarnatten.
 
 
 
Hösten kom med jobb och tävlingar. Fotade mycket, bland annat Hanna i den fortfarande varma kvällssolen.
 
 
 
Gjorde om mitt rum, gick på audition, sprang SM och åkte till Finland över en helg där jag intervjuades till finsk tv efter min seger. Lärde mig mer för varje dag på jobbet och kände att jag började hitta lite rätt igen.  
 
 
 
Tog ett extra långt höstlov och åkte till Stockholm. Gick på Imagine dragons, missade tunnelbanan, fikade orimligt mycket och träffade folk som fick mig att le konstant. 
 
 
 
Jobbade mig igenom december, firade jul på bästa sätt och lämnar nu 2013 bakom mig. Håller på för fullt med att göra upp planer inför 2014 och vad som troligen kommer bli ett fullkomligt magiskt år. 
 
 
Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback