magiskt motljus
2013-02-28 | 19:25:00 | 0 Kommentarer 
Tog chansen och promenerade till skolan idag i det fina vädret, dock var det mest slask överallt men äntligen börjar det faktiskt bli vår. Fast även om det börjar bli vår så hindrade det mig inte från att få ett plötsligt infall att bygga en snögubbe i trädgården.
 
Annat jag kan berätta är att jag har inhandlat inte bara en jacka, utan 3 stycken igår. Skulle kolla på rean för min vinterjacka gick sönder för någon månad sen, hittade då också exakt den jeansjackan jag letat efter och en vårjacka, båda för 100kr styck, tror inte jag någonsin fyndat bättre! Ni kanske får se bilder någon dag! Puss
 
ps. har uppdaterat designen så tryck F5
 
 
tillbaka i vardagen
2013-02-25 | 19:51:48 | 1 Kommentarer 
Då var man hemma i kalla och snöiga Sverige igen. Efter en vecka där jag gått i t-shirt konstant så längtar jag mer än någonsin till våren. Men det har ju varit en himlans bra vecka i Turkiet, jag älskar lägerlivet, att bara äta, träna, sova och glömma allt annat. Har fått se några riktigt häftiga platser och bara haft det allmänt bra!
 
 
packar
2013-02-15 | 20:38:38 | 0 Kommentarerkälla, källa, källa, källa
 
Ja inte för att jag packar lika snyggt och fint som på bilderna, snarare tryck ned allt för att sen sitta på väskan för att få igen den, alltid lika spännande hur man ska få med allt hem igen.. 
 
Imorgon sätter jag mig på tåget till stockholm och på söndag lyfter planet mot turkiet! Är galet taggad just nu kommer bli grymt kul! Firar att jag i stort sett packat klart med att se på gossip girl, började om från början och fastnade lite igen.. får se om jag skriver något mer innan jag åker, annars hörs vi om typ 10 dagar!
 
puss alla fina
 
 
 
Den 14 februari
2013-02-14 | 10:56:31 | 1 Kommentarer 
Glad alla hjärtans dag
Kom att tänka på när jag var yngre, då brukade alltid jag och min bästa vän sova över till alla hjärtans dag på sportlovet och så brukade vi få små presenter av mamma, hårband med hjärtan och gosiga nallar, mysiga minnen!
 
Jag har lov alltså och hittills har jag spenderat några riktigt fina dagar på västkusten hemma hos Julia, varit på utflykt med vårt projektarbete, tränat, tittat på film, varit vakna länge, sovit ännu längre och bara njutit av att det är lov. Men redan torsdag nu och över halva sportlovet har gått, inte för att det gör så mycket eftersom på söndag lyfter planet mot Turkiet och en veckas härligt lägerliv, det kommer bli grymt kul och välbehövligt att komma bort från snön och kylan ett litet tag!
 
Puss
 
 
 
 
in the moment
2013-02-07 | 21:54:00 | 0 KommentarerKom nyss hem från natt-träning och nu är det lite sista minuten plugg inför matte E provet imorgon. Så länge får ni en bild på några av mina födelsedagspresenter från förra veckan:
 
2 böcker / Calvin Klein parfym och body lotion / tröja och tygpåse från avanna.se
 
 
rosa blommor och ljusa bilder
2013-02-06 | 14:18:52 | 0 Kommentarer 
Något som är himlans fint är att skära av blommorna på en bukett när den börjat vissna och lägga i en skål med vatten och bara låta dem flyta omkring. Fixade till det med blommorna jag fick på födelsedagen av finaste vännerna förra veckan.
 
 
februaridag
2013-02-05 | 22:45:54 | 0 Kommentarer 
Har varit en fin dag idag, har glidit runt i min nya supermysiga tröja som jag fick i födelsedagspresent förra veckan. I skolan blev höjdpunkten franskan där vi pratade om vad vi ska göra den veckan vi reser till Paris i vår, blev himla taggad, det är faktiskt inte så lång tid kvar nu. Efter skolan blev det ut i solskenet och springa långpass med bästa tjejerna och nu håller jag på att somna framför ett avsnitt av Hart of Dixie. Känns bra med bara 3 dagar till sportlov och bara en lektion imorgon!

Puss
 
Up All Night
2013-02-03 | 20:57:03 | 1 KommentarerLagom trött och hopsjunken bild på mig och min mattebok
 
Just nu är det alltså matteplugg som gäller, eller ja har gjort typ 2 tal senast timmen och sett på film resten...
I fredags och lördags har jag befunnit mig i Stockholm på Berzeliusdagarna för att sedan åka direkt hem till idrottsgalan här hemma och direkt efter det till jubileumsfirande med olgy. Några fullspäckade dagar alltså, så nu tar jag det lite lugnt laddar jag för sista veckan i skolan innan sportlovet!