bland solsken och stadslopp
2013-05-31 | 21:54:00 | 0 Kommentarer 
Ikväll var det lite mer liv i stan än vanligt då det var dags för stadslopp, tyvärr kunde jag inte springa själv men däremot så kunde jag ju hejja på de som springer (lite mindre jobbigt också) i solskenet.
 
 
 
 
om nedräkningar och fina kvällar
2013-05-31 | 09:54:00 | 0 KommentarerDet känns som om allt jag gör numera är att räkna ned till saker, så många dagar till balen, så många dagar till studenten. De senaste dagarna har dock varit så fina så jag inte riktigt vill att tiden ska gå så fort som den gör. Under gårdagen fick jag faktiskt med mig kameran hela dagen så här kommer en liten sammanfattning av min torsdag.
 
 
Någon skola existerar ju knappt längre så istället för att äta soppa i skolan så gick vi ett gäng och åt buffé på Sunrise istället. Typ världens godaste mat där, älskar det! Jag kände mig även modig så jag testade sushi för första gången i mitt liv.
 
Efter solhäng, bollspel och träning så mötte jag upp lite folk från klassen för en grillkväll. Hur mysig kväll som helst, vi grillade, lekte, pratade och spelade kubb tills det blev så mörkt att vi inte såg något längre.
 
Norgeresa del 1
2013-05-27 | 20:13:00 | 0 Kommentarer 
 
 
Lite missvisande namn egentligen eftersom detta inlägg inte innehåller en endaste bild från Norge. Men resan för att komma till Norge tog 5 dagar, så det var ju en resa i sig. Det som är bäst med långa resor är att man måste ta många pauser, särskilt när det är väldigt varmt också, första stoppet blev Eskilstuna och världens godaste Slagsta-glass. Helgen tillbringades sedan i Sundsvall och på söndagen hoppade jag sedan in i olgy-bussen och började resan mot Norge på riktigt, vi stannade över natten i Åre och lägerkänslan började infinna sig!
 
 
 
Better things are coming
2013-05-15 | 20:41:26 | 0 Kommentarer 
Jag och min mobil är redo för lite nya äventyr, imorgon börjar resan uppåt i landet för tävlingar och sedan väntar ett långt läger i Norge som en perfekt uppladdning inför studentveckan. Imorgon har jag även mitt sista prov på hela gymnasiet, det sista, det är så svårt att fatta att jag inte har orkat öppna böckerna än. Istället har jag vandrat runt lite i min fina balklänning som äntligen är helt klar, kan knappt vänta tills jag får använda den.
 
Jag har dock insett att om jag inte börjar röra på mig snart så kommer det inte bli något läger eller student alls, eftersom bombnedslaget på mitt rum hindrar mig från att öppna dörren, än mindre packa, får nog ta tag i det nu.
 
Så som ni kanske förstår så kommer det nog inte hända så mycket här men jag har hört att det ska bli fint väder så ni kommer nog inte lida allt för mycket. Jag ska försöka knäppa lite bilder på fjordar och lusekoftor, eller vad som nu är typiskt norskt...
 
Puss alla fina!
 
 
Move on, life is not meant to be traveled backwards
2013-05-14 | 20:21:00 | 0 Kommentarer 
 
Fastnade lite i illustrator idag också, det är himla roligt faktiskt, och såhär blev då resultatet. Visste inte riktigt vad jag ville göra så lite slumpmässiga streck formade till slut detta.
 
Idag har jag också (äntligen) hittat skor till studenten, har varit runt på massa stora ställen och letat senaste månaden men inte hittat några och så stod de i den lilla skoaffären här hemma, självklart! Jag har även varit ute och cyklat i det soliga vädret som kom efter regnet och halvt slått ihjäl mig på små stigar, men fint var det!
 
 
Vitsippor
2013-05-14 | 13:41:00 | 0 Kommentarer 
 
 
 
 
 
Nikon D7000 + Nikkor 50mm f/1,8
 
 
Så fick även jag fota de där fina vitsipporna i år.
 
 
bakning
2013-05-13 | 20:53:32 | 0 Kommentarer 
 
Okej chokladbollar är lite för gott för att det ska vara hälsosamt. När jag var liten bakade jag chokladbollar så ofta att jag blev förbjuden att göra det mer... Tur att det inte gäller längre, haha!
 
 
I don't care if Monday's blue
2013-05-13 | 18:47:13 | 0 Kommentarer
Gjord i Adobe illustrator på fri hand
 
 
Här är min första illustration någonsin, för att vara första gången jag använder illustrator och för att vara gjord på en håltimme blev jag ganska nöjd.
 
Jag har två prov kvar på gymnasiet, nästa vecka åker jag till Norge på träningsläger och sedan väntar bara massa roliga saker de sista två veckorna. Om bara min fot som jag skadade på sprinten i torsdags kan bli bra nu så kan jag inte hitta en enda sak att klaga på.
 
 
 
like a shooting star
2013-05-08 | 19:09:00 | 2 Kommentarer 
Det är vår på riktigt och internet verkar svämma över av bilder på rosa blommor, så här kommer mitt bidrag till det. Hittade ett fint träd när jag var påväg hem från frisören, har nämligen provat frisyr till balen!
 
Har även lämnat in två inlämningar och haft en redovisning idag, det betyder att det enda jag har kvar i skolan är ett matteprov och ett fysikprov nästa vecka. Kan inte riktigt beskriva hur skönt det känns, men jag firar med att åka till Örebro och tävla över helgen! Puss
 
 
 
 
en hemlig plats
2013-05-02 | 20:46:16 | 1 Kommentarer 
Igår var jag ute och gick en sväng, hittade tillbaka till den "hemliga plats" som jag och en vän hittade när vi var väldigt små. Så himla mysig plats och det känns fortfarande som om det är något magiskt över den, lite Narnia-känsla faktiskt. Jag måste dock ha sett lite lustig ut när jag brakade genom grönområdet för att komma tillbaka till gångvägen som jag kom ifrån, självklart ska det komma en massa folk gående just då... haha!
 
 
Om valborg och fina kvällar
2013-05-01 | 10:02:00 | 1 Kommentarer 
Precis som förra året spenderades Valborg med grillkväll med hela OLGY. En himlans fin, men lite kall, kväll. Invigde den nya kompaktkameran och ni kan ju se resultatet ovan, lite ovant att inte släpa runt på systemkameran för en gångs skull. Igår var även en lättnadenas dag då jag kunde stryka ytterliggare en uppgift innan studenten då vi hade vår redovisning av projektarbetet. Det. Känns. Så. Skönt.
 
Idag är jag helt ledig, väldigt länge sedan jag hade en helt tom dag så får se vad jag hittar på, börjar med att ut och träna i alla fall, vi hörs!