Dag 12: Min vardag
2013-11-12 | 22:51:19 | 0 Kommentarer 
Det är svårt att säga precis hur min vardag ser ut. Det är inte som när jag gick i skolan och jag visste precis vad jag skulle göra varje dag. Men i alla fall så brukar min väckarklocka ringa strax efter 7 och ungefär vid denna tiden brukar det ramla in ett sms om att jag fått jobb som vikarie på någon skola. Då är det bara att gå upp, äta frukost och åka iväg för att jobba. När jag kommer hem är det dags att träna, vilket oftast blir i mörkret nu, sedan landar jag hemma, lagom trött och brukar fastna framför en film. 
 
 
De dagar jag inte får jobb så sover jag någon timme extra innan jag kan göra en lite roligare frukost. Dessa dagar brukar jag även passa på att komma ut och träna medans det fortfarande är ljust, långpassen på över 2 timmar passar bra att ta då, hittills har jag lyckats tajma dessa dagar med sol också. Helt perfekt!
 
källa
 
Sedan är ju det bästa med min vardag nu att jag kan göra lite vad jag vill och det är inte någon vecka som är den andra lik. Men för det mesta är min vardag jobb (för att tjäna pengar till alla de resor jag drömmer om att göra) och träning, vilket för tillfället passar mig himlans bra.
 
 
30-dagars fotoutmaning
 
Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback