Om den senaste veckan.
2014-04-17 | 14:14:23 | 1 Kommentarer 
I fredags var det äntligen dags. Dags för Natt-SM och det kändes bara så skönt att tävlingssäsongen äntligen skulle börja på riktigt. Jag var sådär härligt nervös och fjärilar fladdrade i magen nästan hela dagen.
 
Lampan tändes. Starten gick. Benen sprang på och när klockan sedan närmade sig halv 12 sprang jag över mållinjen med känslan av att ha gjort ett bra lopp. Senare visade det sig även att loppet var så bra att jag fick gå upp överst på prispallen och ta emot mitt första individuella SM-guld. Lyckokänsla!
 
Helgen spenderades sedan i Uppsala. Jag sprang en sprintträning och sedan gick vi ut och åt med klubben innan det blev dags för stafett på söndagen.
 
 
Söndag till onsdag har sedan spenderats hos Kalle och vi har hunnit med lite allt möjligt. Bland annat har vi vandrat genom Stockholm, ätit lunch i gamla stan och jag har börjat försöka lära mig att hitta. Gått på fotbollsmatch mellan Hammarby & Degerfors. Följt EM i orientering. Sprungit fina teknikträningar i t-shirt och ätit våfflor tills magen nästan spruckit. Jag hann även med en långfika med Annika innan jag satte mig på tåget hem till Småland igen. 
 
 
 
Kommentarer
Postat av: Karin

Åter igen, grattis!! Bäst är du!!!

2014-04-28 @ 10:32:18
URL: http://perspektiv.webblogg.se/
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback